Politika privatnosti

Ko smo mi?

Adresa našeg websajta je belgradesensation.com

Koje lične podatke prikupljamo i zbog čega ih čuvamo i kojim sredstvima (načinima)?

Svi prikupljeni podaci se čuvaju u bazi podataka zaštićenoj enkripcijom. Čuvaju se kao trag obavljenje kupovine, kako bi i Vi i mi pratili Vaše prethodne porudžbine, otkazane ili relizovane kupovine, pitanja, kritike ili komentara, uopste komunikacije koju ste ostvarili sa nama.

Registracija

Korisnici ovog sajta nemaju mogućnost registracije, pa samim tim ni opcije Moj Nalog, što znaci da za pregled sadržaja ovog web-sajta se ostavljaju bilo kakvi lični podaci. Sajt je informativnog karaktera i za njegovo pregledanje nije potrebno biti registrovani korisnik.

Komentari

Korisnicima sajta nije omogućena opcija ostavljanja komentara, pa samim tim ni bilo kakvih ličnih podataka

Mediji

Na web-sajt nije moguće niti dozvoljeno da korisnici postave bilo koji medij (slika, video zapis i slično).

Kontakt forma

Podaci koji nam dostavljate putem kontakt forme su Vaše ime, prezime, kontakt telefon i e-mail adresa, ali i Vaša IP adresa koja će ostati zabeležena u sistemu na serveru hosting provajdera kao adresa sa koje je poruka putem Kontakt forme poslata.

Cookies (kolačići)

Web sajt nema svoje Cookie-je koji prikupljaju Vaše podatke, jedino Vaš browser može zadržati parametre Vaše posete ovom sajtu u onom trajanju u kome je browser podešen.

Ugrađeni sadržaji sa drugih web-stranica

Osim linkova za deljenje sadržaja na društvenim mrežama (Facebook, Instagram i slično..) nema drugih ugrađenih sadržaja drugih websajtova. Međutim, u slučaju da iskoristite opciju deljenja sadržaja, ovi websajtovi mogu da sakupe podatke o Vama, upotrebe kolačiće kao i da prate Vašu interakciju sa deljenim sadržajem ukoliko ste se ulogovali na Vaš nalog na tom web sajtu, pa na to obratite pažnju.

Analitika

Na websajtu ne postoji programski dodatak koji se bavi analitikom poseta korisnika niti ih prosleđuje proizvođaču takvog programskog dodatka.

Sa kime delimo Vaše podatke?

Vaši podaci se sa naše strane, nenamenski, ne dele ni sa jednom trećom stranom niti ručno niti automatski, osim u slučaju potraživanja od nadležnih državnih organa u skladu sa važećom zakonskom regulativom u Republici Srbiji (po nalogu suda i slično).

Koliko dugo zadržavamo Vaše podatke?

Kako Vaši podaci dolaze do nas samo putem Kontakt forme, oni nisu zabeleženi od strane našeg web sajta, Već nam se prosledjuju na naš E-mail nalog preko servera hosting kompanije koja sam određuje koliko će dugo zadržati Vaše podatke a minimalno u skladu sa važećim Zakonima Republike Srbije. Ukoliko se e-mail sa Vašim podacima ne obriše, ostaće zapisan u našem mail klijentu dok ne obrišemo poruku, na Vaš zahtev ili ćemo ga obrisati mi sami ukoliko smatramo da nema potrebe da ga zadržimo (niste postali korisnici naših usluga).

Kojim pravima raspolažete kada ostavite svoje podatke na ovom web-sajtu?

Uvek možete zahtevati da se mailovi sa Vašim podacima obrišu i mi ćemo sa naše strane to uraditi. Ipak, budite svesni da hosting provajder ima Zakonsku obavezu čuvanja podataka u svojim bazama određeni vremenski period i na to ne možemo da utičemo.

Gde šaljemo Vaše podatke?

Po pravilu, Vaši podaci se sa naše strane, čuvaju u klijentu e-mail servisa i ne dele ni sa jednom trećom stranom niti ručno, niti automatski, osim u slučaju potraživanja od nadležnih državnih organa u skladu sa važećom zakonskom regulativom u Republici Srbiji (po nalogu suda i slično).

Vaše kontakt infromacije

Vaše kontakt informacije koje nam dostavljate su kontakt telefon i e-mail adresa. Koriste se samo za komunikaciju sa Vama kao odgovor na Vaše zahteve koje nam uputite putem e-maila ili lično. Nisu predmet deljenja bez Vašeg ličnog zahteva, i čuvaju se dok se e-mail ne obriše. Brišu se na zahtev korisnika. Kontakt telefon i/ili e-mail adresu može da promeni korisnik jednostavnim telefonskim pozivom ili novom e-mail porukom kojom će nas obavestiti o promeni ovih podataka.

Dodatne napomene

Ne sakupljamo niti čuvamo nikakve dodtne informacije osim onih do sada navedenih.

Kako štitimo Vaše podatke

Kao prvo, komunikacija se obavlja putem zaštićene SSL enkripcije samog websajta (https). Enkripcija podataka koji nam pristignu je najefikasniji način zaštite, pa je primenjena i kod nas, u samom e-mail klijentu.

Koje procedure zaštite imamo u slučaju proboja sistema?

Nije primenljivo jer podaci nisu na našim ličnim serverima niti našim bazama pa ne možemo da utičemo na proboj sistema, samo na obezbeđivanje adekvatne zaštite koja je tehnički dostupna u datom momentu za e-mail servis.

Od kojih trećih strana primamo podatke?

Ne primamo nikakve podatke od trećih strana s obzirom da se bavimo sopstvenom uslužnom delatnošću.

Koje automatske procedure postoje za profilisanje korisnika ili upotrebu njihovih podataka?

Kako naša delatnost ne uključuje profilisanje korisnika iz bilo kog razloga, nema ni potrebe za postojanjem automtskih niti ručnih procedura profilisanja korisnika niti njihovih podataka koji su nam postali dostupni prilikom korisničkih aktivnosti na web-sajtu.

Zahtevi saglasnosti po osnovu posebno regulisanih delatnosti

Nije primenjljivo, pošto ne spadamo u regulisane delatnosti za koje su potrebne specifične dozvole.